Lactobacillus Plantarum WLP693 | Pure Pitch® Next Generation
White Labs
Ger de syrliga smaker som finns i Lambics, Berliner Weiss, Oud Bruin och Gueze
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Denna typ av Lactobacillus hittar du normalt i pro-biotika.
Lactobacillus Plantarum producerar höga nivåer av mjölksyra och är perfekt när du vill göra en kettle souring eller en sour mash.
PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästtyp | Bakterier |
Jästtyp | Suröl |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 70 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.