Lactobacillus Brevis WLP672
White Labs
Perfekt till kettle souring
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Lactobacillus Brevis WLP672 är en stavformad Lactobacillus-bakterie som används för att sura ner öl antingen genom traditionell surningsteknik eller i gryta (kettle souring).
Den här stammen producerar mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii WLP677.
Rekommenderad högsta temperatur är 40°C.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 20 - 40°C |
Jästtyp | Bakterier |
Utjäsningsgrad | 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.