Charlie’s Fist Bump WLP1983 | Pure Pitch® Next Generation
White Labs
Charlie’s Fist Bump WLP1983 kan jäsa i både lager- och aletemperaturer
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Charlie's Fist Bump WLP1983 kallades tidigare för Cry Havoc WLP862. Den här jäststammen är licensierad från Charlie Papazian och kan jäsa både ale och lager.
Recepten i Papazians böcker "The Complete Joy of Homebrewing", "The Homebrewer's Companion" och "Microbrewed Adventures" var ursprungligen utvecklade och bryggda med den här jästen.
ALES:
- Optimum ale-style primary fermentation temperature: 68-73°F (20-23°C)
- Optimum cellaring temperature: 50-55°F (10-13°C); altbiers can be cellared at lagering
temperature
LAGERS:
- Optimum lager-style primary fermentation temperature: 50-55°F (10-13°C)
- Optimum lagering temperature: 32-37°F (0-3°C)
PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 13 - 14°C |
Jästemperatur | 20 - 23°C |
Jästtyp | Lager |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 66 - 70% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 70 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.