Brettanomyces Claussenii WLP645
White Labs
Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Brettanomyces Claussenii WLP645 är ursprungligen isolerad från en s.k. Strong English Stock Beer i början av 1900-talet. WLP645 producerar fruktig, ananasliknande arom med jordig och hö-lik arom i bakgrunden.
Brettanomyces Claussenii WLP645 har låg brett-karaktär och är närbesläktad med Brettanomyces Anomalus.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästtyp | Bakterier |
Utjäsningsgrad | 70 - 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.