Brettanomyces Bruxellensis WLP650 | Pure Pitch® Next Generation
White Labs
Klassisk stam som används i sekundärjäsningen av lambics och special öl.
Vid köp av flytande färskjäst så skickas den alltid med kylklamp.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Brettanomyces Bruxellensis WLP650 är en klassisk jäststam som används i sekundärjäsningen vid bryggning av Belgiska ale så som Lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgien använder denna stam i sekundärjäsningen och vid flaskning för att producera den typiska smaken av "ladugård" i deras öl.
WLP650 producerar en mellanintensiv, jordig karaktär till det färdiga ölet.
PASSAR: Lambic & Special Öl
PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.
* Vid köp av flytande färskjäst så skickas den alltid med kylklamp. För att köpa till fler kylklampar, se relaterad produkt nedan.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 30°C |
Jästtyp | Bakterier |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 70 ml |
Ingredienser | vatten, KORN, jäst |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.