Belgian Sour Mix WLP655
White Labs
Perfekt när du vill klona traditionella spontanjästa belgiska ale.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Belgian Sour Mix WLP655 är en unik jäst- och bakterieblandning av Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillus och Pediococcus.
Belgian Sour Mix WLP655 är perfekt när du vill klona traditionella spontanjästa belgiska ale.
PASSAR: T.ex. vid kloning av spontanjästa belgiska ale.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 27 - 29°C |
Jästtyp | Bakterier |
Jästtyp | Belgisk |
Jästtyp | Suröl |
Utjäsningsgrad | 70 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.