Belgian Sour Mix WLP655 | Pure Pitch® Next Generation
White Labs
Perfekt när du vill klona traditionella spontanjästa belgiska ale.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Belgian Sour Mix WLP655 är en unik jäst- och bakterieblandning av Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillus och Pediococcus.
Belgian Sour Mix WLP655 är perfekt när du vill klona traditionella spontanjästa belgiska ale.
PASSAR: Flanders Red Ale, Lambic, Specialöl
PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 27 - 29°C |
Jästtyp | Bakterier |
Jästtyp | Belgisk |
Jästtyp | Suröl |
Utjäsningsgrad | 70 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
STA1 | Negativ |
Storlek | 70 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.