Belgian Saison II Ale WLP566 | Pure Pitch® Next Generation
White Labs
Saisonstam med mer fruktig esterproduktion än med WLP565
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Belgian Saison II Ale WLP566 producerar måttligt med fenoler samt smak och arom av kryddnejlika. Belgian Saison II WLP566 producerar även vissa fruktiga estrar, vilket ger en bra balans till den kryddiga smaken och aromen. Stammen jäser ut och flockulerar bra.
PASSAR: Saison och farmhouse
PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Flockning | Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 20 - 26°C |
Jästtyp | Belgisk |
Utjäsningsgrad | 78 - 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
POF+/- | POF+ |
STA1 | Positiv |
Storlek | 70 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.